Tietosuojaseloste

Mitä sääntöjä henkilötietojen käsittelyssä sovelletaan?

Fressi24 kuntosalin jäsenenä annat käyttöömme henkilökohtaisia ​​tietojasi. Haluamme, että jäsenenä voit luottaa siihen, että tietoja käsitellään asianmukaisesti. Tässä tietosuojaselosteessa takaamme, että henkilötietoja käsitellään noudattaen voimassa olevia lakeja ja määräyksiä sekä mahdollisia julkisten viranomaisten antamien päätöslauselmia. Tässä lausunnossa viitataan siihen, miten Fressi24 huolehtii jäsentensä yksityisyydestä, mitä tietoja keräämme, miten sen teemme ja miten me tietoja käytämme.

Mitkä ovat henkilötietoja?

Henkilötiedot ovat tietoja, jotka voidaan yhdistää yksilöön. Fressi24:lla näitä ovat esimerkiksi nimi, osoite, syntymäaika, sukupuoli, sähköpostiosoite, matkapuhelinnumero ja luottokorttitiedot.

Vastuu ja käsittelyn perusta

Fressi24 vastaa henkilötietojen käsittelystä, jotka kerätään, kun käytät palveluitamme. Kun muodostat jäsenyyden Fressi24:n kanssa, voimme käsitellä henkilötietojasi. Tämä on välttämätöntä, jotta voimme tarjota lupaamamme palvelun. (Ks. Henkilötietolaki § 8 a). Käsittelemme myös henkilötietojasi, jotka perustuvat suostumukseesi, kun liityt jäseneksi.

Mitä tietoja me keräämme sinusta?

Tiedot, joita toimitat

Fressi24 käsittelee liittymisen yhteydessä antamistasi henkilötietoja sekä muita vapaaehtoisesti antamia tietoja, kuten tietoja, joita annat Fressi Trainerille. Näitä voivat olla sinun nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi tai muut tiedot.

Tiedot, joita keräämme käyttäessäsi palveluitamme

Kun käytät verkkosivujamme tai liikut saleillamme, rekisteröimme aktiviteettisi. Keräämme digitaalisesti tietoja käyttämästäsi teknologiasta, kuten matkapuhelimesta, tablet-laitteesta tai henkilökohtaisesta tietokoneesta. Keräämme myös tietoja web-selaimista, IP-osoitteesta ja vastaavista. Käsittelemme myös tietoja siitä, mitä artikkeleita olet lukenut verkkolehdessämme sekä mitä viestintää olet käynyt asiakaspalvelukanavissamme tai muiden kanssa, joilla on siteitä Fressi24 kuntosaleihin.

Seuraamme myös kuinka usein käytät Fressi24 kuntosalia, kuinka kauan olet ollut asiakkaana ja missä Fressi24-saleilla liikut. Jos sinulla on sopimus Fressi Trainerin kanssa tai olet antanut henkilökohtaisia tietoja räätälöidyn treeniohjelman vastaanottamiseksi, tallennamme myös nämä tiedot. Harjoittelusi aikaisia tapahtumia ei tallenneta.

Muilta saadut tiedot

Joissakin tapauksissa voimme saada tietoja kolmansilta osapuolilta, jotka auttavat meitä analysoimaan Fressi24:n digitaalisten alustojen käyttöä. Voimme myös saada tietoa sosiaalisesta mediasta. Voi myös olla, että hankimme kolmansilta osapuolilta väestötietojasi, kuten koulutusta, asumismuotoa ja niin edelleen.

Luottokorttitiedot

Fressi24 kerää luottokorttitietosi. Tämä tapahtuu joko rekisteröinnin yhteydessä tai kun teet muutoksia kortin tietoihin. Fressi24:llä ei ole pääsyä luottokortillesi, mutta sillä on sopimus DIBS:n kanssa, joka on luottokorttitietojesi hallintayhtiö. Lisätietoja saat lukemalla täältä: https://dibs.no. Fressi24:llä luottokorttitietosi tehdään nimettömiksi ja lukukelvottomiksi.

Videovalvontatiedot

Fressi24 kuntosaleilla on videovalvonta. Tämä palvelu tarjoaa NOKAS. Lisätietoja NOKAS:ista saat osoitteesta https://nokas.no. Videovalvonta toteutetaan voimassa olevien lakien ja määräysten mukaisesti ja se täyttää Norjan tietotarkastuksen ohjeet ja vaatimukset. Keskuksissamme ei suoriteta reaaliaikaista valvontaa, paitsi jos yksi hälytyspainikkeista aktivoituu, kuten esimerkiksi akuutin vamman takia tai sairaustapauksessa. Jos näin tapahtuu, kaikki kamerat aktivoidaan NOKASin hälytyskeskuksessa. Kuvat tallennetaan omalle palvelimelle NOKAS:issa, ja videota käytetään vain erityistapauksissa, useimmiten rikollisen toiminnan paljastamiseksi tai salien kulkujärjestelmien väärinkäytön takia. Vain NOKAS: n työntekijöillä ja Fressi24:n työntekijöillä on pääsy näihin kuviin. Kaikki kuvat poistetaan automaattisesti seitsemän (7) päivän kuluessa.

Mihin tietoa käytetään?

Työskentelemme jatkuvasti, jotta voisimme tarjota räätälöidyn ja positiivisen kokemuksen Fressi24 kuntosaleista. Tässä ovat tärkeimmät syyt, mihin käytämme henkilökohtaisia ​​tietoja:

1. Tarjotaksemme sinulle kuuluvat palvelut. Erimerkkinä, tarvitsemme sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi, jotta voimme lähettää sinulle tarvittavat tiedotteet.

2. Säästääksesi aikaa ja vaivaa. Automaattisen sisäänkirjautumisen ja ennakkoon syötettyjen tietojen avulla.

3. Ymmärtääksemme tilastoihin perustuvia markkinasuuntauksia ja tarpeita. Analysoimme suurien käyttäjäryhmien tietoja, jotta voimme kehittää ja parantaa tuotettamme sinun tarpeisiin sopivaksi.

4. Räätälöidäksemme kiinnostuksen kohteidesi mukaisia artikkeleita ja tietoja. Voimme esimerkiksi näyttää sinulle sopivia artikkeleita ja harjoitteluohjelmia, jotka perustuvat aiemmin lukemaasi tai joihin olet osoittanut aiemmin kiinnostusta.

5. Kohdentaaksemme mainontaa, tarjouksia ja sisältöä sekä mitataksemme sen vaikutusta. Haluamme näyttää sinulle mahdollisimman sopivaa sisältöä. Mittaamme myös, kuinka tarkasti olemme onnistuneet tässä. Siksi käytämme sinusta tietoa, missä liikut ja mitä luet.

6. Estämään ei-toivottua tai rikollista toimintaa. On erittäin tärkeää, että Fressi24 on turvallinen paikka treenata. Teemme parhaamme ehkäistäksemme rikollista tai muuten ei-toivottua toimintaa. Käytämme useita tietotyyppejä sääntörikkomusten paljastamiseksi, esimerkiksi kuinka usein kulkutunnistetta käytetään jne.

Markkinointi ja tutkimukset

Voimme lähettää sinulle tietoa tuotteista ja palveluista sähköpostitse tai muilla viesteillä. Voit halutessasi sanoa tähän asetuksestasi. Kaikki markkinointi, jonka lähetämme tällä tavalla, seuraa markkinointilakia.Teemme satunnaisesti tutkimuksia. Tällaisten tutkimusten kohdeyleisö voi perustua henkilökohtaisiin tietoihin, kuten ikään ja sukupuoleen.

Onko tietoa jaettu muiden kanssa?

Joissakin tapauksissa Fressi24 jakaa henkilökohtaisia tietoja muiden yritysten kanssa. Tämän tarkoitus on ensisijaisesti tarjota sinulle paremmat ja turvallisemmat palvelut. Tässä ovat tärkeimmät esimerkit:

1. Kun toiset toimeksiantajat suorittavat palveluja puolestamme. Tämä voi olla esimerkiksi silloin, kun käytämme kolmannen osapuolen maksutapahtumien tekemiseen. Nämä yritykset eivät saa käyttää näitä tietoja mihinkään muuhun kuin suorittamaan palveluita meille.

2. Turvallisuussyistä. Jotta voisimme suojella sinua käyttäjätilisi väärinkäytöksiltä.

3. Rikosepäilyssä tietoja voidaan julkistaa pyynnöstä viranomaisille. Voimme myös paljastaa tietoja petosepäilystä tai tietoja, jotka ovat tarpeen erimielisyyksien ratkaisemiseksi.

Miten voin hallita omia tietojani?

Päivitä henkilökohtaiset tiedot

On tärkeää, että meillä olevat tiedot ovat oikein. Voit päivittää tiedot Oma Fressi24 -palveluun tällä linkillä https://me.evofitness.fi/login

Evästeet

Lisätietoja evästeiden käytöstä löydät sivustollamme. Täältä löydät myös tietoja evästeiden hallinnoinnista itse.

Henkilötietojen poistaminen

Voit lopettaa jäsenyytesi Fressi24 kuntosalissa milloin tahansa. Tällöin emme tallenna henkilötietoja enää suuremmassa määrin kuin on tarpeen käsittelyn tarkoituksen täyttämiseksi, ellei laissa edellytetä. Lisäksi anonymisoimme tiedot enintään kahdeksi vuodeksi, muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Tärkeimmät poistot poistamisesta ovat:

1. Kirjanpitotarkoituksessa meidän on säilytettävä maksutapahtumia 10 vuoden ajan. Emme säilytä luottokortin numeroa, vaan itse maksutapahtumaa.

2. Huolehdimme antamastasi sähköpostiosoitteesta ja matkapuhelinnumerosta, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä tarjouksista asiakkuuden päättymisen jälkeen. Voit lopettaa tällaisen viestinnän milloin tahansa.

Henkilötietojen käyttö

Voit milloin tahansa ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen [email protected] ja pyytää tutustumista henkilökohtaisiin tietoihisi. Sinulla on oikeus saada nämä tiedot ilman vastiketta lain vaatimusten mukaisesti.

Tietosuojavastaava

Fressi24:llä on oma tietosuojavastaava henkilötietojen turvallisen ja hyvän käsittelyn varmistamiseksi. Voit ottaa yhteyttä Fressi24:n tietosuojavastaavaa osoitteessa [email protected]

Päivitykset

Tämä asiakirja on päivitetty viimeksi 22. tammikuuta 2018