Fressi trainer Hanna-Riitta Nyyssönen

Olen aktiivisesti lisäkouluttautuva liikunta-alan ammattilainen ja viime vuosina olen mm vahvistanut erikoisosaamistani ravitsemukseen sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Personal Trainerina olen ammattitaitoinen ja kannustava. Omat asiakkaani kuvaavat minua mm. helposti lähestyttäväksi, innostavaksi, tarvittavan jämäkäksi, asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioon ottavaksi ja liiketekniikan suhteen tarkaksi koutsiksi. Olen Evofitness-kuntosalien valinta vuoden 2016 Personal Traineriksi.

Koulutus

FISAF Kuntosaliohjaaja-koulutus 2004. FAF Personal Trainer 2013 (APT). FAF Nutrition Coach 2014. FAF Wellness Coach 2016. FirstBeat -hyvinvointianalyysi ja tulkinta 2017. Lisäksi useita lyhyempiä koulutuksia ja seminaareja.

Kokemus

Olen toiminut kokopäiväisenä Personal Trainerina useiden vuosien ajan ja olen liikunta-alan ammattilaisena ohjannut kaikentasoisia liikkujia senioreista urheilijoihin.

Erityisosaaminen

Kuntosaliharjoittelu, toiminnallinen harjoittelu, kehonhuolto / liikkuvuus, ravintoneuvonta (myös kasvis- ja vegaaniruokavaliot), painonpudotus. Kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Miten itse tykkään harjoitella?

Minulla on kuntosalitaustaa yli viidentoista vuoden ajalta. Olen myös harrastanut kilpatasolla hiihtoa, salibandya sekä ringetteä. Nykyään harjoittelen monipuolisesti yhdistäen eri lajeja. Tykkään haastaa itseäni treenatessa, mutta kokemuksen myötä olen oppinut kehonhuollon ja palauttavan liikunnan merkityksen.

Ota minuun yhteyttä