Trainer palvelut Fressi24 kuntosalissa

Fressi Trainer auttaa sinua siinä mihin et omillasi pysty! Fressi Trainer ohjaa ja suunnittelee sinulle mielekästä, tehokasta ja monipuolista treeniä. Saatat luulla että olet antanut kaikkesi harjoitellessasi yksin. Tulet kuitenkin nopeasti huomaamaan että saat itsestäsi paljon enenmmän irti ja asettamasi tavoitteet toteutuvat nopeammin Fressi Trainerin avulla.

Missä asioissa Fressi Trainer voi auttaa?

Ammattitaitoiset ja koulutetut personal trainerimme auttavat sinuna terveyden parantamisessa, painonpudotuksessa, voimanhankinnassa, lihasmassan kasvattamisessa, paremman kestävyyskunnon saavuttamisessa, kiinteytymisessä, vammojen ennaltaehkäisyssä, harjoitusohjelmien luonnissa ja kuntotestauksessa.

Haluatko jatkuvaa seurantaa, motivointia ja takuu varmoja tuloksia, silloin suosittelemme Fressi Trainer -sarjakorttia. Kuinka kauan ja kuinka usein käytät Fressi Traineria on sinun päätettävissä, parhaat tulokset saat pitkäjänteisellä harjoittelulla Trainerin avustuksella. Jos haluat harjoitella ystäväsi tai puolisosi kanssa valitse PT DUO. Jaat harjoituskokemuksen tuttusi kanssa motivoivalla tavalla Personal Trainerin opastuksella.

Fressi Trainer hinnasto (50 min.)

  5 Kertaa 10 Kertaa 20 Kertaa 30 Kertaa 50 Kertaa 1 Tapaaminen
Trainer Taso I 470€ 850€ 1650€ 2400€ 3850€ 105€

Kysy myös PT:ltä 25 minuutin tehotreeni- sekä DUO pariharjoittelu-paketeista

Kuinka aloitan harjoittelun Fressi Trainerin kanssa?

Personal Training palvelun hyödyntämisessä sinun tulee olla Fressi24 Kuntosalin asiakas. Jos et vielä ole, hanki asiakkuus nyt. Kun tilaat Fressi Trainerisi tänään, niin yksi Trainereistamme on sinuun pian yhteydessä. Huom! Muistathan ottaa harjoitusvaatteet jo ensimmäiselle kerralle mukaan. Meiltä löydät osaavia Fressi Trainereita joilta löytyy erityisosaamista ja kokemusta. Hinnat määräytyy kokemuksen ja koulutuksen perusteella. Ole tämän takia suoraan yhteydessä Fressi Traineriin saadaksesi lisää tietoa.

 

Firstbeat Hyvinvointianalyysi - Lue lisää

Testaa kuntosi - Lue lisää