Kuntosalilaitteet

Kestävyysharjoittelu

Fressi24 kuntosalilla voit kehittää kestävyyskuntoasi juoksumatolla, kuntopyörällä tai Crosstrainerilla. Suurin osa kestävyyslaitteistamme ovat varustettuja TV-ruuduilla, jotta voit katsella ja kuunnella mitä haluat. Meillä on myös MyRide-ohjelmisto Spinning pyörissämme joten voit motivoivalla tavalla viedä harjoituksen läpi seuraamalla ohjaajan ohjeita TV -ruudulta.  

Kestävyysharjoittelu parantaa hengitys- ja verenkiertoelimistön toimintaa ja parantaa hapenottokykyä. Kun kehosta tulee parempi kuljettamaan happea ja ravinteita lihaksille antaa tämä sinulle pirteämmän ja energisemmän tunteen. 

Kestävyysliikunta on myös hyvä tapa ennaltaehkäistä tavallisimpia kansansairauksia esimerkiksi ylipaino, sydän- ja verisuoni sairaudet, tyypin 2 diabetes.

Voimaharjoittelu

Fressi24 kuntosalilla voit kehittää lihaskuntoasi ja voimaa laadukkailla kuntosalilaitteillamme, vapailla painoilla ja taljoilla. Meillä on hyvin varustettu vapaapainoalue, käsipainoja on 40 kg asti, useita penkkipunnerrus penkkejä, kyykkyrack, smith-laite ja ristikkäistalja mm. Lisäksi meillä on toiminnalliseen harjoitteluun soveltuva alue kaikissa keskuksissamme.

Meiltä löydät myös jumppamattoja, kahvakuulia, kuntopalloja, jumppapalloja, Bosuja, jne. 

Voimaharjoittelun tavoitteena on lisätä lihaksen voimaa ja volyymiä. Hyvä lihasvoima on edellytyksenä kehon optimaaliseen toimintaan. Voimaharjoittelulla voidaan kehittää lihaskoordinaatiota, vammojen ennaltaehkäisyä, nopeuttaa aineenvaihduntaa ja parantaa ryhtiä.

Voimaharjoittelulla ennaltaehkäistään myös kansantauteja ja osteoporoosia.