Fressi24 ­introtunnit

Hyvä tapa aloittaa harjoittelu on osallistua introtunneillemme. Introtunnilla saat opastusta kuntosalin toimintatavoista ja miten laitteet toimivat Fressi Trainereidemme avulla. Torstain introtunti on samalla avoin intro, mihin myös Fressi24 kuntosalista kiinnostuneet ovat tervetulleet. Avoimelle introtunnille saapuva tutustuja on saavuttava paikalle klo 16:45-17 välisenä aikana, jolloin introtunnin vetävä Fressi Trainer päästää tutustujat sisään.

Introtunti kuuluu asiakkuuden hintaan. Introtunnilla saat tietoa siitä miten lihaskuntolaitteemme ja kestävyyskuntoa parantavat laitteemme toimivat. Saat myös vinkkejä omaan harjoitteluusi ja tietoa miten käytät laitteita oikein. Jos tarvitset henkilökohtaisen, sinulle räätälöidyn, ohjelman ota yhteyttä kotikeskuksesi Fressi Traineriin. Avainkortin voit noutaa introtunnin yhteydessä. Avainkortti aktivoidaan omilla sivuilla osoitteessa: me.evofitness.fi/login

Tapaamme sohvan luona sisäänkäynnin vieressä. Introtunnit järjestetään aina samaan aikaan kaikissa Fressi24 kuntosaleissamme ellei alla toisin mainita.

Tiistaisin klo 19.00

Torstaisin klo 17.00 

HUOM.

Herttoniemessä Introtunti vain torstaisin klo 17

Loviisassa introtunti vain torstaisin klo 17:30-19:30.

Siilinjärvellä ei toistaiseksi järjestä Introtunteja. Asiakaspalvelu on avoinna syyskuussa torstaisin 15-19 ja perjantaisin 12-16.

 

Introtunnit järjestetään viikoittain lukuunottamatta kalenteriin merkittyjä pyhäpäiviä kuten itsenäisyyspäivä, joulupäivä, juhannus, jne.