Fressi24 -kuntosali - kaikki mitä treenaamiseen tarvitset

Fressi24 -kuntosalilta löydät kaiken, mitä harjoitteluun tarvitset - ei enempää, ei vähempää. Meillä on käytännölliset ja laadukkaat pukuhuoneet, ja aina siistit tilat. 

Fressi24 kuntosali on sinulle, joka:

 • Odotat, että kuntosalilaitteet ja välineet ovat huippulaadukkaita, turvallisia ja tehokkaita. 
 • Haluat mahdollisuuden saada opastusta koulutetuilta Fressi Trainereiltamme.
 • Haluat markkinoiden joustavimmat asiakasehdot ja haluat itse päättää kauanko olet asiakkaanamme. 
 • Haluat harjoitella ilman keskeytyksiä. Fressi24 -kuntosalilla asiakkaat arvostavat ja kunnioittavat toisiaan. 
 • Arvostat pitkiä aukioloaikoja, 365 päivää vuoden ympäri. 
 • Suosit aikuisille suunnattuja harjoitteluympäristöjä (meillä ikäraja on 16 vuotta).

Me Fressi24 -kuntosalilla tiedämme, että harjoittelusi on itsestäsi kiinni. Kukaan muu ei tee sitä puolestasi, mutta Fressi Trainerimme auttavat mieluusti tavoitteidesi saavuttamisessa. Maksat vain harjoittelustasi! Fressi24 -kuntosalilla harjoittelet ympäristöystävällisissä tiloissa tehokkaasti ensiluokkaisilla laitteilla ja välineillä.  Löydät meiltä koulutetut ja alan parhaimmistoon kuuluvat Fressi Trainerit, joilta saat apua tavoitteiden saavuttamisessa.

 1. Vain 39€/kk tai 49€/kk. Fressi24 -kuntosalilla on järkevä hinnoittelu. Rekisteröidyttyäsi kanta-asiakkaaksemme on asiakkuutesi voimassa halutessasi joko yhdessä, tai kaikissa Suomen Fressi24 -kuntosaleissa.
 2. Ei sitoutumisaikaa. Me Fressi24 -kuntosalilla haluamme, että päätät itse koska haluat harjoitella - sen takia tarjoamme asiakkuutta ilman sitoutumisaikoja. 
 3. Auki 365 päivänä vuodessa. Fressi24 -kuntosalit ovat auki 24h joka päivä (myös pyhäpäivät).
 4. Oman asiakkuutesi 100% hallinta. Linkin ”Omat sivut” kautta sinulla on 100% hallinta asiakkuudestasi. Siellä voit muuttaa maksutietojasi, vaihtaa yhteystietojasi, varata Fressi Trainer aikoja, jäädyttää asiakkuutesi, seurata harjoitteluhistoriaasi ja voit helposti päättää asiakkuutesi, kun sinulle sopii.
 5. Tehokasta harjoittelua kunnon välineillä. Tarjoamalla hyvät ja monipuoliset tilat ja välineet takaamme mukavat puitteet harjoittelulle. Fressi Trainer -palveluilla saat monipuolisuutta ja suunnitelmallisuutta harjoitteluusi. Laadukkailla laitteilla ja välineillä harjoittelet turvallisesti ja oikein.
 6. Houkuttelevat, kompaktit ja ympäristöystävälliset tilat. Olemme keskittyneet hyödyntämään tehokkaasti kaikki neliömetrimme keskuksissamme. Tarjoamme tehokasta harjoittelua moderneissa tiloissa, jotka eivät kuluta suuria määriä vettä tai sähköä.