Liikuntasetelit ja -kortit

Jos sinulla on kysyttävää liikuntaseteiden käyttöön liittyen voit olla yhteydessä meihin Fressi24 kuntosalin asiakaspalvelu-sivulla olevan lomakkeen kautta. Fressi asiakaspalvelu

Ohje Smartum saldo kortin käyttäjille

HUOM! Saldo tuoteperheen -korttia voi käyttää suoraan sellaisenaan maksuvaihtoetona Fressi Kuntosalissa. Maksuvälinekohdassa valitse korttivaihtoehdoksi VISA ja täytä kortin tiedot.

 

Ohje liikuntaseteleiden käyttäjille (Smartum, Virike)

 1. Asiakas hankkii asiakkuuden normaalisti Fressi24 kuntosalin nettisivuilla ja rekisteröi maksuvälineeksi oman Visa tai Mastercard -maksukorttinsa. Harjoittelumaksu veloitetaan tältä maksukortilta ja veloitus palautetaan takaisin kyseiselle maksukortille toimitettuja liikuntaseteleitä vastaan. Asiakkuus jatkuu normaalisti toistaiseksi voimassaolevana liikuntaseteleillä maksetun ajanjakson jälkeen. Liikuntaseteleitä voi toimittaa milloin vaan asiakkuuden aikana, kerralla tai erissä.
 2. Asiakas toimittaa liikuntasetelit Fressi24 kuntosalissa olevaan postilaatikkoon suljetussa kirjekuoressa. Tarkoitukseen tarkoitettuja kirjekuoria löytyy postilaatikon välittömässä läheisyydessä. Muista täyttää jokaiseen seteliin tarvittavat tiedot ja kirjoita tämän lisäksi kirjekuoreen omat tietosi (Nimi, osoite, puhelinnumero)
 3. Fressi tyhjentää postilaatikot kaksi kertaa kuukaudessa, ja palauttaa asiakkaalle kuluvan kuukauden harjoittelumaksun. Jos seteleitä on enemmän kun kuluvan kuukauden maksua vastaava määrä, niin Fressi palauttaa seuraavasta kalenterikuukaudesta kuukausittain harjoittelumaksun joko kokonaan tai osittain, kunnes Fressi Kuntosalille annettu setelimäärä on käytetty. HUOM! Liikuntaseteleillä maksaessa harjoittelumaksu veloitetaan aina kuukauden ensimmäisenä päivänä annetulta maksukortilta ja veloitus hyvitetään sen jälkeen takaisin asiakkaan maksukortille. Huomioithan, että maksaessasi luottokortilla hyvitys näkyy viiveellä maksukortin tiliotteella.
 4. Nykyiset seteliasiakkaat - jatkat normaaliin tapaan asiakkuutta ja palautatte seteleitä loppukuusta, kun laatikot paikalla.
 5. Uudet seteliasiakkaat - voitte aloittaa asiakkuuden heti ja palautatte seteleitä loppukuusta, kun laatikot paikalla.

Käytätkö Sporttipassia

Kun käytössäsi on SporttiPassi voit maksaa henkilökohtaisen Fressi Kuntosalin harjoitusmaksusi SporttiPassin verkkomaksulla.

 1. Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi www.epassi.fi -sivulla
 2. Valitse SporttiPassin verkkomaksut
 3. Aloita kirjoittamalla valikkoon Fressi, kun järjestelmä löytää sen valitse oikea keskus ja paina "seuraava"
 4. Kirjoita summa euroissa
 5. Kirjoita palvelunkuvaukseen osoitteesi ja puhelinnumerosi
 6. Paina maksa
 7. Fressi saa raportin kerran kuussa tehdyistä sporttipassi/epassi maksuista, ja palauttaa asiakkaalle kuluvan kuukauden harjoittelumaksun. Jos seteleitä on enemmän kun kuluvan kuukauden maksua vastaava määrä, niin Fressi palauttaa seuraavasta kalenterikuukaudesta kuukausittain harjoittelumaksun joko kokonaan tai osittain, kunnes Fressi:lle maksettu sporttipassi maksu on käytetty. HUOM! Sporttipassilla maksaessa harjoittelumaksu veloitetaan aina kuukauden ensimmäisenä päivänä annetulta maksukortilta ja veloitus hyvitetään sen jälkeen takaisin asiakkaan maksukortille. Huomioithan, että maksaessasi luottokortilla hyvitys näkyy viiveellä maksukortin tiliotteella.

 

Käytätkö Eazybreak liikuntaseteliä

Kun käytössäsi on Eazybreak Liikuntaseteli voit maksaa henkilökohtaisen Fressi Kuntosalin harjoitusmaksusi seuraavasti.

 1. Mene Eazybreak-sovellukseesi ja etsi haluamasi Fressi24 kuntosalin toimipaikka, voit myös tilata setelin tekstiviestitse, etsi tällöin haluamasi Fressin toimipaikkakoodi www.eazybreak.fi –sivuilta ennen tekstiviestin tilausta

 2. Valitse oikea toimipaikka ja tilaa Eazybreak mobiiliseteli haluamallasi arvolla painamalla “Maksa”

 3. Fressi tarkastaa Eazybreak-maksut kerran kuussa, ja palauttaa asiakkaalle kuluvan kuukauden harjoittelumaksun. Jos Eazybreakillä tilattuja seteleitä on enemmän kun kuluvan kuukauden maksua vastaava määrä, niin Fressi palauttaa seuraavasta kalenterikuukaudesta kuukausittain harjoittelumaksun joko kokonaan tai osittain, kunnes Fressille maksettu Eazybreak-maksu on käytetty kokonaan. HUOM! Eazybreakillä maksaessa harjoittelumaksu veloitetaan aina kuukauden ensimmäisenä päivänä annetulta maksukortilta ennakkoon ja veloitus hyvitetään sen jälkeen takaisin asiakkaan maksukortille. Huomioithan, että maksaessasi luottokortilla hyvitys näkyy viiveellä maksukortin tiliotteella.

Laskutussopimus yrityksille

Haluaisitko solmia liikuntasopimuksen, joka on yrityksen kannalta helppo hallinoida sekä joustava ja helppo henkilökunnalle? Fressi24 kuntosalin Corporate ohjelma voidaan mukauttaa yrityksille, joilla on 10 työntekijää ja yli. Mikäli yrityksenne haluaa esittelyn Fressi Kuntosalin24 Corporate ohjelmasta ota meihin yhteyttä asiakaspalvelusivulla olevan lomakkeen kautta. Ota yhteyttä